Мясо
Баранина вырезка
Бараняча вирізка - вживається в їжу м'ясо барана (вівці), вирізане з спинної частини туші тварини. Х..
300.00грн
Вырезка телячья охлажденная
Вирізка - вирізка знаходиться в заднепояснічной частини туші, є поперекової м'язову тканину, розташо..
320.00грн
Говядина Вырезка охлажденная
Яловича вирізка, філе - найкраща і найдорожча частина яловичої туші, яка перебуває в задньому підреб..
320.00грн
Каре ягненка, ребро ягненка
Каре ягня - це першосортна частина тушки, з якої виходять дуже апетитні, смачні і дуже ніжні страви...
250.00грн
Мясо баранина нога
Бараняча нога - частина туші барана (вівці), прилегла до спинної частини і Пашина. Складається з око..
200.00грн
Ошеек телячий
Це - м'ясо з кісткою, де прошарку тонких шийних м'язів перемежовуються з фасції, сухожиллями і жиров..
135.00грн
Стейк Оссобуко (Osso bucco steak) влажной выдержки
Оссобуко, оссо Буко або оссі-Букки (італ. Osso buco) - традиційна страва італійської кухні, що предс..
150.00грн
Стейк рибай без кости. Ribeye steak
Рибай без кістки є зразком тонкого аромату і неповторного смаку. Це зріз трьох м'язів з реберної час..
270.00грн
Телятина лопатка на кости охлажденная
Дуже смачне м'ясо, придатне для приготування багатьох страв. Телячу лопатку можна використовувати дл..
150.00грн
Телячья корейка
Теляча корейка на кісточці - ніжне м'ясо, на обробку якого потрібні буквально хвилини. Кращий спосіб..
245.00грн