Мясо

Мясо



Сравнение товаров (0)


Баранина вырезка

Баранина вырезка

Бараняча вирізка - вживається в їжу м'ясо барана (вівці), вирізане з спинної частини туші тварини. Х..

300.00грн

Биток баранина

Биток баранина

Седло баранье без кости (почечная часть)..

210.00грн

Вырезка телячья охлажденная

Вырезка телячья охлажденная

Вирізка - вирізка знаходиться в заднепояснічной частини туші, є поперекової м'язову тканину, розташо..

320.00грн

Говядина Вырезка охлажденная

Говядина Вырезка охлажденная

Яловича вирізка, філе - найкраща і найдорожча частина яловичої туші, яка перебуває в задньому підреб..

320.00грн

Каре ягненка, ребро ягненка

Каре ягненка, ребро ягненка

Каре ягня - це першосортна частина тушки, з якої виходять дуже апетитні, смачні і дуже ніжні страви...

250.00грн

Мясо баранина нога

Мясо баранина нога

Бараняча нога - частина туші барана (вівці), прилегла до спинної частини і Пашина. Складається з око..

200.00грн

Ошеек телячий

Ошеек телячий

Це - м'ясо з кісткою, де прошарку тонких шийних м'язів перемежовуються з фасції, сухожиллями і жиров..

135.00грн

Стейк Оссобуко (Osso bucco steak) влажной выдержки

Стейк Оссобуко (Osso bucco steak) влажной выдержки

Оссобуко, оссо Буко або оссі-Букки (італ. Osso buco) - традиційна страва італійської кухні, що предс..

150.00грн

Стейк рибай без кости. Ribeye steak

Стейк рибай без кости. Ribeye steak

Рибай без кістки є зразком тонкого аромату і неповторного смаку. Це зріз трьох м'язів з реберної час..

270.00грн

Телятина лопатка на кости охлажденная

Телятина лопатка на кости охлажденная

Дуже смачне м'ясо, придатне для приготування багатьох страв. Телячу лопатку можна використовувати дл..

150.00грн

Телячья корейка

Телячья корейка

Теляча корейка на кісточці - ніжне м'ясо, на обробку якого потрібні буквально хвилини. Кращий спосіб..

245.00грн

Показано с 1 по 11 из 11 (всего 1 страниц)