Оссобуко
  • Стейк Оссобуко (Osso bucco steak) влажной выдержки

Оссобуко, оссо Буко або оссі-Букки (італ. Osso buco) - традиційна страва італійської кухні, що представляє собою тушковану телячу голяшку, а також назва використовуваного для цієї страви м'ясного напівфабрикату [1].

Оссобуко означає буквально «порожниста кістка» (від італ. Osso - «кістка» і buco - «діра»), оскільки кістка разом з мозком є ​​складовою частиною страви.

Для приготування оссобуко по-міланськи використовують телячу голяшку, овочі і спеції. Готову страву зазвичай подають з різотто по-міланськи (різотто з додаванням шафрану), також з іншими видами різотто або пастою.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Стейк Оссобуко (Osso bucco steak) влажной выдержки

  • Производитель: A4Tech
  • Модель: Оссобуко
  • Наличие: Есть в наличии
  • 150.00грн

Оссобуко мясо