Ошийок телячий
  • Ошеек телячий

Це - м'ясо з кісткою, де прошарку тонких шийних м'язів перемежовуються з фасції, сухожиллями і жировими відкладеннями. Використовується для приготування супів і гуляшів.

З телячого ошийка часто готують шашлик. Він виходить особливо м'яким і не псує фігуру, адже вміст жиру мінімальне, калорійність цього відруби теж низька. Але в цілому ошийок універсальний. Його смажать або запікають. Якщо відварювати або гасити, якості теж не втрачаються. Його також часто відправляють на ніжний фарш. Теляча шийна частина багата залізом, цинком і міддю.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Ошеек телячий

  • Модель: Ошийок телячий
  • Наличие: Есть в наличии
  • 135.00грн

Ошийок телячий